Remediu natural pentru artrită, dureri și articulații inflamate

2534

Remediu natural pentru artrita cu stafide

Artrita este o boală inflamatorie care afectează de obicei articulațiile, care este considerată a fi o inflamație a articulațiilor. De-a lungul anilor, este foarte probabil ca fiecare dintre noi să facem această boală într-o măsură mai mare sau mai mică.

Mișcarea este dificilă și există durere, mai ales la articulațiile degetelor de la mâini, de la picioare, gât, genunchi și spate.

Acesta este un remediu natural binecunoscut și foarte eficient, motiv pentru care este adesea folosit de oameni datorită simplității și accesibilității sale.

Ingrediente necesare:

  • 500 g stafide
  • 1 litru de gin (bautura alcoolica din boabe de ienupar)

De fapt, unul dintre secretele acestui medicament este conținutul de gin: trebuie să cumpărați gin uscat făcut din boabe de ienupăr. Puteți verifica cu ușurință eticheta. Este important ca ginul să nu fie artificial.

Mod de preparare:
Umpleți un borcan mare de sticlă cu stafide și turnați gin peste ele. Se lasa sa stea 10 zile. Apoi poți începe să-l consumi.

Utilizare : 10 stafide dimineata sau seara. Continuați procedura până când ați consumat întreaga cantitate. O jumătate de kilogram de stafide este suficient pentru o lună.

Deoarece cititorii întreabă adesea dacă alcoolul poate fi înlocuit cu oțet în rețete, acest lucru nu este posibil în acest caz. În unele rețete poate fi înlocuit, dar aici ai nevoie de gin.

Secretul rețetei este ascuns în gin, deoarece stafidele sunt înmuiate și umflate, așa că absorb mult din această băutură.

În plus, această combinație conține o cantitate foarte mare de antioxidanți, vitamine B, minerale, fier, potasiu și calciu.

Cantitatea și raportul ingredientelor nu sunt fixe, așa că puteți face medicamentul în funcție de cantitățile pe care le aveți. Este important să acoperiți stafidele cu gin și să le păstrați timp de zece zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.