Cartofi umpluți cu carne tocată – Mult prea gustoși, o bunătate de masă foarte ușor de preparat

18557

Pentru a pregăti un prânz sau o cină delicioasă după această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

30 cartofi
500 g carne tocată
2 cepe
100 ml smântână
100 g unt
pastă de roșii
sare
piper

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, curățăm cartofii, apoi le îndepărtăm miezul.

2. Așezăm cartofii într-un vas cu apă. Fierbem la foc mic timp de 8-10 minute.

3. Ceapa o tăiem mărunt iar carnea o dăm prin mașina de tocat. Condimentăm totul cu sare și piper.

4. Umplem cartofii cu amestecul de carne tocată și ceapa. Pe urmă, îi așezăm într-o tavă de copt tapetată cu ulei.

5. Într-un bol, amestecăm smântâna cu untul topit. Turnăm compoziția în tavă, peste cartofi.

6. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 minute.

Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.