Pentru a pregăti un prânz sau o cină delicioasă după această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
30 cartofi
500 g carne tocată
2 cepe
100 ml smântână
100 g unt
pastă de roșii
sare
piper
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, curățăm cartofii, apoi le îndepărtăm miezul.
2. Așezăm cartofii într-un vas cu apă. Fierbem la foc mic timp de 8-10 minute.
3. Ceapa o tăiem mărunt iar carnea o dăm prin mașina de tocat. Condimentăm totul cu sare și piper.
4. Umplem cartofii cu amestecul de carne tocată și ceapa. Pe urmă, îi așezăm într-o tavă de copt tapetată cu ulei.
5. Într-un bol, amestecăm smântâna cu untul topit. Turnăm compoziția în tavă, peste cartofi.
6. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 minute.