Doar 1 litru de lapte, iaurt și jumătate de lămâie, învață să faci cea mai bună brânză de casă…

199985

O brânză bună oferă mai multe beneficii pentru sănătate, dintre care unele sunt surprinzătoare. Dacă este sau nu o alegere sănătoasă depinde de individ și de tipul și cantitatea de brânză consumată.

Multe brânzeturi sunt bogate în sodiu și grăsimi, dar beneficiile pot depăși orice dezavantaje.

Consumul de brânză naturală, cu conținut scăzut de grăsimi și cu conținut scăzut de sodiu poate fi un plus sănătos pentru majoritatea dietelor.

Dacă sunteți alergic la lactoză, nu ar trebui să mâncați niciun fel de brânză, dar unele tipuri pot fi potrivite pentru persoanele cu intoleranță la lactoză.

Avantajele consumului
Sănătatea oaselor: conținutul de calciu, proteine, magneziu, zinc și vitaminele A, D și K din brânză înseamnă că poate contribui la o dezvoltare sănătoasă a oaselor la copii și adulți tineri și la prevenirea osteoporozei.

Și totuși, unele teorii au propus că consumul de produse lactate duce la niveluri mai ridicate de acid în organism și că acesta poate distruge, mai degrabă decât să încurajeze oasele sănătoase. Cu toate acestea, dovezile științifice nu susțin acest punct de vedere.

Sănătatea dentară: Calciul conținut de brânză joacă un rol important în formarea dinților, iar brânza este o sursă bună de calciu. În plus, cel puțin un studiu a arătat că consumul de brânză poate crește nivelul pH-ului în placa dentară, oferind protecție împotriva cariilor.

Iar calciul poate ajuta și la scăderea tensiunii arteriale, se recomandă toate brânzeturile cu conținut scăzut de grăsimi, cu conținut scăzut de sodiu.

O brânză bună cu un conținut scăzut de sodiu ar fi brânza elvețiană naturală cu conținut scăzut de grăsimi sau scăzut de grăsimi.

Alte brânzeturi cu conținut scăzut de grăsimi includ brânză de vaci, brânză ricotta, parmezan, brânză feta și capră și cremă cu conținut scăzut de grăsimi.

Acum există mai multe brânzeturi precum „light”, cheddar, brie, havarti și feta. Verificați întotdeauna informațiile nutriționale, deoarece unele brânzeturi cu conținut scăzut de grăsimi au adăugat sodiu.

Deoarece este extrem de procesat, brânzeturile fără grăsimi nu sunt recomandate ca parte obișnuită a dietei, chiar și pentru cei care doresc să reducă caloriile sau grăsimile.

De ce ai nevoie pentru rețetă? Un pahar de iaurt simplu, de preferință fără zahăr; O jumătate de lămâie; Un litru de lapte, de preferință cele dintr-un plic De

ce mai aveți nevoie la pregătire?

Un prosop de bumbac foarte curat;
O tigaie în formă de 12 cm

Dar cum fac rețeta?

1 – Puneți laptele la fiert, căutând întotdeauna pentru a evita vărsarea timp de cincisprezece minute la foc mare.

2 – Adăugați sucul de lămâie și iaurtul după cincisprezece minute.

3 – Imediat după adăugare, amestecați foarte încet câteva secunde;

4 – Puneți această rețetă deasupra pentru a vă odihni aproximativ trei ore

5 – După ce au trecut cele trei ore, așezați cârpa de bumbac într-o strecurătoare, precum uscarea orezului, dar este curată.

6 – După aceasta, așezați cârpa cu strecurătoarea într-un recipient (tigaie)

7 – După aceea, puneți rețeta pe care am făcut-o mai sus pe cârpă, aceasta va separa brânza de zerul conținut.

8 – Toată acea parte care a fost strecurată pe cârpă în suportul de uscare, trebuie să intre într-o tigaie și să fie păstrată la frigider timp de 45 de minute.

9 – S-a terminat? scoateți din tigaie, adăugați sare și oregano, dacă preferați, este o rețetă foarte sănătoasă și poate fi inclusă în micul dejun sau după-amiaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.