Foarte mulți români au această plantă în casă, dar nu știau asta! Specialiștii anunță: „E un vampir energetic!”

1018

Anca Dimancea, doctor în agronomie și maeste feng-shui, spune că orhideea este o plantă care acționează ca un vampir energetic

„Orhideea este o plantă foarte frumoasă, îndrăgită de toată lumea.

Indiferent de culoarea florilor orhideea nu este donor de energie, dimpotrivă este vampir energetic.

Sugestia mea este, pentru cei care iubesc aceste flori, să le scoată pe balcon pe timpul verii sau în curte”, a spus Anca Dimancea, doctor în agronomie și maestru feng shui, conform observator.tv.

Totodată, aceasta a dat și câteva exemple de plante care au un efect benefic:

„Este arbustul banilor, deci plantă bogăției, plantă prosperității, se mai numește Pachira Aquatica. Begoniile sunt niște flori extraordinare.

Plantă această este un donor absolut de energie și ridica vibrația în casă.

Este recomandată în casele în care oamenii au tendința să se certe mai mult sau nu au răbdare. Este plantă care se zice că îți da răbdare.

O altă plantă benefică este mușcata, din punct de vedere energetic și din punct de vedere feng shui. Dacă stăm 10-15 minute lângă o mușcată cu flori roșii sau albe ne va lua toată oboseala și nu ne va mai durea capul”.

De asemenea, specialistul spune că nici florile uscate nu sunt cele mai recomandate. Și ele sunt vampiri, dar într-o măsură mai mică decât cele veștejite.

În general, materia moartă atrage întotdeauna forțele necurate. Din acest moment devin vampiri și cu o forță nebună încep să absoarbă energia casei. Așadar, nu păstrați niciodată prea mult timp florile în vază.

Florile în vază aduc energie până când încep să se ofilească. Există, însă, plante în ghiveci care aduc prosperitate, sănătate, dar și energie pozitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.