Cum folosesc zahărul pentru a dezgheța carnea în 10 minute

5275

Pentru a dezgheța rapid carnea, nu aveți nevoie de un cuptor cu microunde sau de multe ore de așteptare dacă folosiți secretul bunicii.

Venind la bunica mea, am observat că, după ce am scos carnea din congelator într-o stare de fosilizare completă, după zece minute bunica începe să gătească ceva din ea, feliind cu ușurință carnea, deoarece are nevoie pentru un anumit fel de mâncare.Am întrebat cum a făcut-o și bunica mea a zâmbit și ca răspuns:Bunica mea a spus că, înainte de a pune carnea în congelator, o împarte în porții de aproximativ două sute de grame. Când trebuie să gătiți rapid carnea, apa este încălzită (puțin mai mult de cincizeci de grade, astfel încât să puteți ține mâna în ea), o lingură de zahăr este dizolvată (pe litru), iar carnea este scufundată în această soluție zahărită .

Pe lângă dezghețarea rapidă, zahărul conferă cărnii fierte o aromă specială și elimină rigiditatea.

Nu știu de ce nu m-am gândit să o întreb pe bunica mea despre „secretul” ei mai devreme. Carnea decongelată într-o soluție de zahăr este semnificativ diferită de cea cu care a funcționat cuptorul cu microunde, așa că acum nu mai am deloc nevoie de „servicii” de radiații suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.